U bent hier: Homepage » Nieuws » Nieuws van het HBBC Feestcomitee

Nieuws van het HBBC Feestcomitee

Zondag 01 december 2013 door Willy Verstappen

Ontbijt Happening HBBC 17 november 2013

Langs deze weg wenst het feestcomité alle vrijwilligers en helpers te bedanken voor de tomeloze inzet en enthousiasme tentoongespreid tijdens de voorbereiding en uitwerking van de  1° HBBC Ontbijt Happening.  Zonder deze talrijk aanwezig helpende handen, groot en klein had dit gebeuren nooit kunnen uitgroeien tot wat het uiteindelijk is  geworden;  een meer dan geslaagd evenement. Uiteraard zijn we niet  blind voor de tekortkomingen en schoonheidsfoutjes die werden vastgesteld!
Mede dankzij de talrijk ingevulde vragenlijsten zullen we in staat zijn  u volgend jaar nog beter van dienst te kunnen zijn.  Uit de verzamelde vragenlijsten werden er  door een onschuldig  kinderhand twee winnaars getrokken;  Vicky Schuurmans en Raf Michiels.
Ook wensen we vooral U te bedanken, de talrijk aanwezige trouwe supporters, sympathisanten, spelers  en hun familieleden!  Wij danken u  niet alleen voor uw aanwezigheid en uw constructieve bijdrage maar ook voor het gestelde vertrouwen in de vele organisaties van onze club; de Koninklijke Herentalse Basketbal Club .
Hopelijk mogen we jullie in de toekomst nog vele malen opnieuw  verwelkomen!? 
 

En kijk, onze woorden zijn nog niet koud of de volgende gelegenheid dient zich reeds aan;
- Kerstmarkt Herentals:  15 december van 16:00 tot 22:00 voor een natje en een droogje!
- EETDAG  op zondag 2 februari 2014 als vanouds  in zaal ’T HOF te Herentals.
 

Hopelijk tot dan!?
Feestelijke groeten vanwege het HBBC feestcomité,
Anja, Danny, Gisèle, Lieve en Mich